نان سالم بپزید، تشویق می شوید
به گزارش وبلاگ آبی اناری ها، حسینی منش گفت: نانوایانی که نان سالم بر اساس استاندارد های بهداشتی پخت کنند، تشویق می شوند.
به گزارش وبلاگ آبی اناری ها از یزد، سید علی حسینی منش معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری یزد در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی با موضوع سلامت نان، گفت: در این نشست راهکار های آموزشی و اطلاع رسانی ارائه شد که طبق مصوبه، اتحادیه نانوایان جلسه ای برای افزایش آگاهی نانوایان به منظور استفاده از نمک مجاز در نان برگزار می کند.
او گفت: کیفیت آرد و گندم موجود در شهر یزد، مطلوب اعلام شده و عمده مشکل هم، نانوایی های تنوری و تافتون است که جلسات آموزشی و بازرسی های لازم صورت می گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری یزد گفت: نانوایانی که بر اساس استاندارد های بهداشتی نان پخت کنند، تشویق می شوند.
حسینی گفت: افزایش آگاهی و در نتیجه افزایش مطالبه نان سالم در جامعه، ارتقا کیفیت گندم خریداری شده و ذخیره مناسب، پخت نان سالم و استفاده از بهبود دهنده ها به جای نمک و نظارت مناسب و دائمی از این مصوبات است.
او گفت: سند بهبود کیفیت نان هم به همت اداره غله و خدمات بازرگانی تدوین شده که بر این اساس مراحل تحویل گندم برای تهیه آرد و تحویل نان به مردم طبق استاندارد های لازم صورت می گیرد.
ی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان