تست زنیِ حرفه ای چگونه است؟

به گزارش وبلاگ آبی اناری ها، تشریحی بودن امتحانات در دوران تحصیل، داوطلبان کنکور را دچار سردرگمی می نماید و چگونه تست زدن، دغدغه اصلی آنها می گردد.

تست زنیِ حرفه ای چگونه است؟

به گزارش خبرنگار ، یکی از مسائل دانش آموزان یا دانشجویان این است که گاهی اوقات و در بعضی دروس، نتایج آزمون ها، انتظارات آنها را برآورده نمی کند و به عبارت دیگر، نمرات آنها از سطح انتظارشان پایین تر است. شاید این جمله را بار ها و بار ها شنیده باشیم که دانش آموزی می گوید: خیلی خوانده بودم، نمی دانم چرا نمره ام پایین است.

در دوران تحصیل در مدارس به دلیل تشریحی بودن امتحانات و عادت برای موفقیت در امتحانات تشریحی داوطلبان کنکور معمولا دچار سردرگمی می شوند و دغدغه اصلی آنها شاید این است که چگونه تست بزنیم؟.

نوع تمرین مهم است!

باید نوع تمرین و مطالعه قبل از آزمون با ماهیت آزمون هماهنگی داشته باشد، برای مثال اگر دانش آموز یا دانشجو برای موفقیت در آزمون ریاضیات بیشتر به مطالعه مفاهیم ریاضی (و نه حل تمرینات) بپردازد، احتمالاً نتیجه او در آزمون در حد انتظاراتش نخواهد بود، برای آنکه این مفهوم بیشتر تشریح گردد به شرح زیر توجه کنید.

دروس به دو دسته تقسیم می شوند:

اگر دروسی احتیاج به تمرین زیاد برای افزایش مهارت حل تمرین داشته باشد و به عبارت دیگر خواندن آن به تنهایی دردی را دوا نکند، آن درس تحلیلی است. مثل ریاضیات، فیزیک، عربی.

به دروسی که با خواندن بیشتر می توان در آنها تسلط بسیار بالایی دست پیدا کرد و معمولاً به حل تمرین زیاد احتیاج ندارد، توصیفی گویند. مثل:زیست شناسی، ادبیات، معارف و…

باید مراحل بازگو کردن یا توصیف کردن (Recite) را خیلی انجام دهید، به عبارت دیگر تیتر مطالب را نگاه نموده و سعی کنید نکات آن پاراگراف را بگویید و سپس بازگشته و نکات جا افتاده را با روش دیگر مطالعه کنید. (اگر روش قبلی مطالعه خود را تکرار کنید، باز هم آن را یاد نمی گیرید و یا فراموش خواهید کرد.) به عبارت دیگر برای تسلط روی مباحث توصیفی باید خروجی های شفاهی زیادی از خود بگیریم. در این جا خروجی یعنی پاسخ گویی مطالب با یاری آموخته های ذهنی خود، علاوه بر این، باید زمان بندی مرور هم به خوبی رعایت گردد.

خروجی دریافت و افزایش قدرت پاسخ گویی در دروسی مانند ریاضی، فیزیک و... با زیاد خواندن به دست نمی آید، در چنین دروسی باید تمرین نوشتاری (حل تمرین) بیشتری انجام داد و این کار اگر تدریجی باشد نتایج بهتری به دنبال خواهد داشت. مثلاً اگر دانش آموزی روزانه 5 الی 10 تمرین فیزیک حل نماید، به زودی در این درس جزو بهترین های کلاس خود خواهد شد، در صورتی که اگر این تمرینات را یک جا قبل از امتحانات حل نماید، چنین رشد قابل توجهی نخواهد داشت.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "تست زنیِ حرفه ای چگونه است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تست زنیِ حرفه ای چگونه است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید