بیسکوئیت پنیر چدار
به گزارش وبلاگ آبی اناری ها، این بیسکوئیت ها برای صبحانه یا حتی ناهار بسیار عالی هستند. چون پنیر دارند کلسیم زیادی هم به بدن می رسانند.
- تعداد: 12 نفر
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 10 دقیقه
مواد لازم
- سه پیمانه آرد کامل
- یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
- یک قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق چایخوری نمک
- ¾ قاشق چایخوری پتاسیم بی تارتارت
- ¾ پیمانه کره
- یک پیمانه پنیر چدار رنده شده
- یک پیمانه شیر
طرز تهیه
1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه بزرگ بزرگ، آرد، بیکینگ پودر، شکر، نمک و پتاسیم بی تارتارت را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را در مخلوط کن بریزید و کره را اضافه کنید. پس از اینکه خوب مخلوط شدند، پنیر را اضافه کنید. وسط مخلوط آرد یک شکاف ایجاد کنید و شیر را یکجا به آنها اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا خمیر شوند.
2- خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید قرار دهید و تا می توانید ورز دهید تا نرم و لطیف شود. خمیر را رول کنید و با چاقو آن را به تکه های 7 سانتی متری برش دهید.
3- رول های خمیر را با فاصله 3 سانتی متر از هم داخل سینی فر که از قبل چرب کرده اید بچینید و به مدت 10 تا 14 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. این بیسکوئیت ها را باید گرم سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 269
- چربی: 15 گرم
- کلسترول: 42 میلی گرم
- کربوهیدرات: 26 گرم
- فیبر: 1 گرم
- پروتئین: 6 گرم
- سدیم: 465 میلی گرم
- پتاسیم: 108 میلی گرم
- کلسیم: 172 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم