افت فشار شدید آب در شهر گرگان
به گزارش وبلاگ آبی اناری ها، معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان گفت: افت شدید آب در گرگان به دلیل بارش شدید باران و قطع برق است.

خسروی معاون بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان گلستان در تبادل نظر با خبرنگار از ، گفت: وزش شدید باد و طوفان سبب قطعی گسترده برق شده است و تاسیسات و چاه ها به دلیل خاموشی طولانی مدت با افت شدید سطح مخازن ذخیره آب شده است .
خسروی اضافه کرد : از لحاظ منابع آبی مسئله ای وجود ندارد و آب شرب شهر گرگان تامین است.
وی ادامه داد: همچنین مصرف بیش از حد از سوی شهروندان موجب ایجاد افت فشارشدید و در بعضی نقاط دچار قطعی آب شده است .
خسروی اضافه کرد : شب گذشته میزان آب مصرفی از 62 هزار مترمکعب به 30 هزار متر مکعب رسیده است بدینوسیله از شهروندان شهر گرگان درخواست می شود ضمن رعایت جدی الگوهای صحیح مصرف آب و ذخیره مناسب آب از شستشوهای غیر ضرور جداً خودداری نمایند .
وی در سرانجام گفت : با برطرف مسائل قطعی برق و صرفه جویی شهروندان فردا وضعیت به حالت طبیعی بر می شود.
انتهای پیغام /گ
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان