چگونه از وسایل الکترونیکی خود در طبیعت محافظت کنیم

به گزارش وبلاگ آبی اناری ها، تلفن همراه، GPS، پیغام رسان ماهواره ای، رادیو، بی سیم و ... برای افرادی که زیاد در طبیعت و محیط های باز سفر می نمایند به نوعی ابزار ضروری برای زنده ماندن هستند. البته دوربین، پخش نماینده های موسیقی و تبلت ها نیز برای لذت بردن از ماجراجوییمان مفیدند. اما گاهی مادر طبیعت با ما شوخی های خطرناک و گرانی می نماید. ممکن است با طوفان و باران وسایلمان خیس و خراب شوند یا به هر دلیلی ضربه بخورند. با خبرنگاران همراه باشید تا با چند ترفند و ابزار جهت محافظت از این وسیله ها آشنا شویم.

چگونه از وسایل الکترونیکی خود در طبیعت محافظت کنیم

محافظ های مفید

کیسه های پلاستیکی زیپ دار غذا (زیپ کیپ)

فقط با صرف کمی پول خرد، یک کیسه پلاستیکی زیپ دار غذا می تواند در نقش یک محافظ ارزان و در دسترس جهت محافظت در برابر باران سبک و قطرات آب پاشیده شده ظاهر گردد. صفحه های لمسی معمولا از پشت این لایه های پلاستیکی کار می نمایند. البته به یاد داشته باشید که این لایه ها به دلیل کاملا شفاف نبودنشان تصویر را کمی محو منعکس می نمایند.

جلد های لطیف و نرم

این جلد ها که اندازه آنها برای خیلی از وسیله های دیجیتال مناسب است (گاهی در اندازه های مختلف در بازار موجودند)، محافظت بیشتری را نسبت به کیسه های پلاستیکی در برابر آب دارند; از جمله غوطه ور شدن. جنس و شفافیت سطح آنها باعث می گردد راحت تر از صفحات لمسی استفاده کنید و حتی از پشت آنها عکس بگیرید. بعضی از مدل های آنها حتی دارای جیب ضد آب هدفن، بخشی برای ماندن بر روی آب، گردن آویز و ... هستند.

قاب و جلد تلفن هوشمند

این قاب ها که برای هر مدل به صورت جدا ساخته شده، از تلفن عزیز شما در برابر آسیب های ناشی از خش افتادن، زمین خوردن و ضربات خفیف محافظت می نماید. امتیاز این محافظ ها این است که صفحه لمسی، دکمه ها و پورت ها در دسترس هستند. بعضی از مدل ها بخش هایی برای محافظت در برابر ضربات سنگین تر نیز دارند.

جلد ها و جعبه های سخت

این جعبه های ضد آب تقریبا در برابر همه چیز مقاومند. درون بعضی از آن ها صندلی مخصوص وسایل خاص تعبیه شده است. این نوع محافظ ها برای انبار کردن و البته حمل و نقل وسایل شکستنی و الکترونیکی ایده آل هستند اما توقع دسترسی سریع و آسان به وسایلتان را نداشته باشید. طبق گفته که فردی باتجربه در این زمینه است، آسیب ها معمولا به دلیل ضربه، آب و گرد و خاک به وجود می آیند. - تلفن همراه شما به احتمال زیاد حساس ترین و ضروری ترین وسیله ای است که احتیاج به محافظت دارد. برای محافظت در برابر این آسیب ها بهترین گزینه قاب و جلد هایی است که که مخصوص وسیله شما طراحی شده اند. این تولیدات به شما یاری خواهد نمود وسایل خود را در برابر باران، ضربه، شن و ماسه، برف و ... محافظت کنید در حالی که به تمام امکانات آن ها دسترسی کامل دارید.

توصیه هایی از طرف افراد باتجربه

حتی میزان کمی رطوبت می تواند فاجعه ساز باشد

، عکاس طبیعت توصیه می نماید، مطمئن شوید به محض رسیدن به خانه به طور کامل تمامی وسایل خود را خشک کنید. وی همچنین توصیه می نماید در زمانی که دما یا رطوبت به طور ناگهانی افزایش می یابد، از استفاده از وسایل خود امتناع کنید چرا که این شرایط باعث ایجاد مه و شبنم بر روی وسایل می گردد. شرایط هایی مثل زمان ورود به ساختمان پس از اسکی یا زمان خروج از اتاق های کولر دار به محیط های شرجی.

آستین های ضد آب

توصیه می نماید می توانید از آستین های مجزای ضد آب استفاده کنید. - حتی زمانی که احتمال می دهید تلفن تان خیس گردد، می توانید آن را زیر آستین برده و از آن استفاده کنید یا تماس بگیرید.(اگر جنس آستین شفاف باشد)

ابزار ضد آب

همچنین معتقد است گاهی می توان از تجهیزات الکترونیکی ضد آب استفاده کرد. خود جوئل برای بسیاری از موقعیت ها ابزار ضد آب و ضربه را توصیه می نماید. وی دوربین اکشن ضد آب تهیه نموده که کمی گرانتر است اما می توان تصاویر زیبایی زیر آب گرفت.

گوشی خود را همواره در جیب های زیپ دار نگه دارید

نگه داشتن گوشی در جیب های زیپ دار لباس، وقتی اطراف آب هستید توصیه می گردد. حتی برای تماس دریافت می توان از هدفون استفاده کرد چرا که هم باعث می گردد گوشی درون جیب بماند و هم دست برای کار های دیگر مثل ماهی گیری آزاد باشد.

چند توصیه کوتاه

. در روز های گرم و آفتابی گوشی خود را در سایه نگه دارید چرا که بسیاری از ابزار الکترونیکی اگر در معرض گرمای طولانی مدت قرار گیرند، آسیب می بینند. . زمانی که در اردوگاه هستید تمامی ابزار الکترونیکی خود را به صورت منظم در یک مکان امن نگه دارید. مثل جعبه های خنک نماینده خشک و تمیز. . اگر ابزارتان خیس شدند به هیچ وجه تا خشک شدن کامل روشن شان نکنید. قرار دادن آنها در ظرف برنج خشک یا ژل سیلیکا به خروج رطوبت و خشک شدنشان یاری می نماید. اگر توانستید با موفقیت ابزارتان را خشک نموده و روشن کنید، به محض روشن شدنش از اطلاعات و فایل ها پیشتیبان بگیرید چرا که ممکن است آسیب به دلیل خوردگی پس از مدتی به وجود آید. اگر وسیله الکترونیکی شما روی شن یا خاک خشک افتاد، چند دمش هوای فشرده از یک قوطی یا وسیله مشابه، یاری زیادی به پاک شدن آن خواهد نمود. نظر شما چیست؟ تجارب خود را با دوستان تان در وبلاگ آبی اناری ها به اشتراک بگذارید. منبع: www.rei.comمنبع: کجارو

به "چگونه از وسایل الکترونیکی خود در طبیعت محافظت کنیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چگونه از وسایل الکترونیکی خود در طبیعت محافظت کنیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید