وقتی مورد خیانت واقع می شویم چه کنیم؟

به گزارش وبلاگ آبی اناری ها، مهم است که هنگام روبرو شدن با خیانت همسر بدانیم باید چه کار کنیم تا بهتر بتوانیم بحران را مدیریت کنیم.

وقتی مورد خیانت واقع می شویم چه کنیم؟

به گزارش، اقدام جنون آمیز یک زن ترکیه ای در مورد شوهر خیانتکارش در 48 ساعت گذشته، مورد توجه شبکه های اجتماعی جهان قرار گرفته است. به نظر می رسد مرد خیانتکار اهل ترکیه هرگز تصور نمی کرد خیانت او موجب گردد به شکلی وحشتناک مورد غضب زن خشمگینش در خیابان قرار بگیرد. ویدئویی که به تازگی منتشر شده است، نحوه انتقام این زن از شوهر خیانتکارش را به تصویر می کشد.

هنگامی که این مرد با دوچرخه در حال عبور از خیابان بود، این زن در یک موقعیت مناسب با خودرو به او نزدیک می گردد و سپس او را زیر می گیرد و چند بار دیگر این کار را تکرار می نماید که ظاهرا به کشته شدن مرد منجر شده است (منبع: آخرین خبر). در کنار این ماجرا و در روز های آخر هفته گذشته، حکم اعدام مرد جوانی که همسرش را بعد از این که متوجه رابطه اش با یک زن متاهل شده بود، آتش زد، صادر شد.

در این ماجرا، زن بعد از این که متوجه خیانت شوهرش می گردد، تصمیم می گیرد با زن دیگر رودررو حرف بزند تا ماجرا تمام گردد، اما روز حادثه جر و بحث شان می گردد و شوهرش وقتی سر و صدا را می شنود، برای این که آبروریزی اتفاق نیفتد، جلوی دهان زن را می گیرد و سپس با یک طناب او را خفه می نماید و دست آخر هم در بیابان های اطراف شهر، او را می سوزاند (منبع: روزنامه ایران). حالا احتمالا این سوال پیش می آید که بهترین واکنش در زمانی که متوجه می شویم به ما خیانت شده است، چیست؟

ازدواج مقوله ای است که از سه گذرگاه مهم و اساسی عبور می نماید. گذرگاه اول آمادگی است به این معنی که دختر و پسر قبل از ازدواج درباره ملاک ها و معیارها، چیستی زوجیت و درک آن، اهمیت ازدواج و ... آمادگی کسب نمایند. این آمادگی می تواند شامل داشتن شغل، بلوغ شناختی، هیجانی و رفتاری، رفتن به خدمت سربازی، آمادگی برای پدر یا مادر شدن و ... باشد.

گذرگاه دوم، انتخاب است که با توجه به احتیاج های خود و با آمادگی وارد رابطه عاشقانه با فردی می شویم که انتخابش نموده ایم. خیلی مواقع فکر می کنیم ازدواج باانتخاب تمام و موفقیت در بقیه زندگی با یک انتخاب خوب تضمین می گردد، اما حقیقت این است که با وجود انتخاب خوب، داستان به همین جا ختم نمی گردد و این انتخاب احتیاج به مراقبت دارد.

گذرگاه سوم که تا خاتمه عمر ادامه یا تداوم دارد، مراقبت از رابطه یا انتخاب است به این معنی که زن و شوهر باید از انتخاب خود حراست و مراقبت نمایند. موارد و اتفاقات فراوانی هستند که در صورت نبود مراقبت و محافظت، می توانند به وقوع بپیوندند که یکی از آسیب زاترین آن ها خیانت زناشویی است؛ خیانت به معنای زیر پا گذاشتن تعهد در رابطه است و می تواند به اشکال متفاوت بروز یابد.

گاه با تماس های تلفنی و گاه با رابطه جدی تر. اما نکته اساسی این است که خیانت با هر شکل و شمایلی می تواند در زندگی زناشویی بحران ایجاد کند و گاهی این بحران، به فروپاشی خانواده یا مانند بهانه های نوشتن این مطلب به قتل منجر گردد. مهم است که هنگام روبرو شدن با خیانت همسر بدانیم باید چه کار کنیم تا بهتر بتوانیم بحران را مدیریت کنیم.

مهم ترین مسئله این است که فرد بلافاصله خود را محاکمه نکند و مقصر نداند. تجربه احساس خشم و عصبانیت در چنین حالتی کاملا طبیعی است. لازم است فرد پیش از هر چیز احساسات خود را به رسمیت بشناسد و آن را نادیده نگیرد. در قدم بعدی لازم است فرد از هرگونه اقدام و تصمیم سریع خودداری کند.

همیشه به خاطر داشته باشید زمانی که تحت تاثیر هیجانات شدید هستید، زمان مناسبی برای واکنش نشان دادن و تصمیم گیری نیست بنابراین کمی به خود زمان دهید. در صورت امکان مدتی از فردی که به شما خیانت نموده است، فاصله بگیرید و در کنار دوستان یا خانواده و کسانی که به آنان اطمینان دارید و می توانید با آن ها صحبت کنید، باشید.

پس از این که کمی آرام تر شدید با همسرتان صحبت کنید. زمینه های خیانتش را جویا شوید و بکوشید تجزیه و تحلیل کنید که چرا چنین اتفاقی اتفاق افتاده است. پس از آن می توانید تصمیم بگیرید چقدر این دلایل قابل رفع شدن است و این که آیا می خواهید به رابطه خود ادامه دهید و او را ببخشید یا خیر.

هر تصمیمی که در این باره می گیرید، به خاطر داشته باشید که می تواند به احساس مورد خیانت واقع شدن و در نتیجه احساس ضعیف بودن منجر گردد؛ بنابراین بسیار حائز اهمیت است که دوباره احساس قدرت و خودمختاری را در خود پرورش دهید.

باتوجه به این که هر دو پرونده مطرح شده در ابتدای این مطلب مربوط به خانم هایی بود که به آن ها خیانت شده، باید بگویم هنگامی که خیانت از سوی مرد اتفاق می افتد، توجه به دو نکته از سوی خانم ها لازم است.

در صورتی که مرد وارد رابطه ای شده و با پذیرش اشتباه از این رابطه خارج شده است، به نظر می رسد که تغافل گزینه مناسبی است بدین معنی که [ هر چند سخت و دردآور است]خانم از این موضوع عبور و سعی در بازسازی رابطه زوجی خود کند و با تاکید بر نقاط قوت خود، همسر و رابطه به ایجاد صمیمیت بیشتر بپردازد، زیرا تمرکز بر این موضوع در این مواقع بر دامن زدن به هیجانات منفی صحه می گذارد و رابطه را از راستا و ریل اصلی خارج می نماید.

در صورتی که این رابطه همچنان از سوی مرد ادامه دارد؛ گزینه مناسب، مصاحبه درباره این موضوع از سوی خانم با شوهرش است. در این مصاحبه زوج ها به بروز احساسات شان می پردازند و خانم بیان می نماید که آغاز و ادامه این رابطه چه تاثیرات مخربی روی ایشان دارد. رفتار هایی از قبیل تماس خانم با شخص سوم معمولا ناشی از هیجان زدگی و آشفتگی بالای خانم در این موقعیت است و متاسفانه به متزلزل شدن بیشتر جایگاهش در نظام زناشویی منجر می گردد. این موضوع باید در فضای دو نفره و بین زوج ها و همچنین با یاری مشاور خانواده حل گردد و تماس با شخص سوم به منزله پذیرفتن وی در رابطه است و اصلا توصیه نمی گردد.

منبع: روزنامه خراسان

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

به "وقتی مورد خیانت واقع می شویم چه کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "وقتی مورد خیانت واقع می شویم چه کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید