طرز تهیه بستنی سرخ شده خانگی با تمام نکات ؛ دسری متفاوت و خوشمزه
به گزارش وبلاگ آبی اناری ها، امروز با طرز تهیه بستنی سرخ شده به سراغتان آمده ایم؛ شاید نام این دسر قبلا به گوشتان خورده باشد و از شنیدن ترکیب بستنی سرخ شده تعجب کرده باشید اما به شما اطمینان می دهیم این دسر ارزش یکبار امتحان کردن را دارد. بستنی سرخ شده یکی از جالب ترین و خلاقانه ترین دسرهای چند سال اخیر است که طرفداران بسیاری هم پیدا کرده است و رفته رفته در نقاط مختلف دنیا در کافه ها و رستوران ها سرو می شود. این دسر اولین بار در یک رستوران آمریکایی سرو شده است ولی ادعایی وجود دارد که طبق آن بستنی سرخ شده دارای اصالت ژاپنی است.
جالب این است که ذائقه مردم هر کشور در تهیه این دسر هم تاثیر داشته و روش های مختلفی برای تهیه آن به وجود آمده است. مثلا در مکزیک بستنی ها را با ترکیب نان تورتیلا خرد شده و دارچین می پوشانند و سپس سرخ می کنند. ولی ترکیب اصلی برای تهیه پوشش بستنی ها کورن فلکس و دارچین است که مورد علاقه بیشتر مردم هم هست. تهیه این دسر علاوه بر آشنا کردن شما با مزه ای تازه، ذهنتان را هم به چالش می کشد تا شما هم با ترکیب کردن مواد و مزه های مختلف بتوانید دسرهای تازه و خلاقانه دیگری تهیه کنید. در ادامه با طرز تهیه بستنی سرخ شده همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر بستنی سرخ شده خانگی
- بستنی وانیلی کاله چهار اسکوپ بزرگ
- کورن فلکس (غلات صبحانه) دو فنجان
- کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
- پودر دارچین یک قاشق چای خوری
- شکر دو قاشق غذاخوری
- عسل یا کارامل (برای تزئین) به اندازه لازم
- سس شکلات (برای تزئین) به اندازه لازم
- خامه فرم گرفته یا خامه قنادی (برای تزئین) به اندازه لازم
- میوه مورد علاقه مثل گیلاس یا توت فرنگی (برای تزئین) به اندازه لازم
طرز تهیه دسر بستنی سرخ شده خانگی با تمام نکات
مرحله اول
بستنی یکی از آن خوراکی های خوشمزه و محبوبی است که از کوچک تا بزرگ همه طرفدارش هستند. شما می توانید بستنی را به تنهایی سرو کنید یا با استفاده از آن دسرهای هیجان انگیزی مثل بستنی چیز کیک توت فرنگی، دسر بستنی آلبالویی یا بستنی سرخ شده تهیه کنید. بستنی سرخ شده یک دسر هیجان انگیز و در عین حال ساده است که امروز قصد داریم تا طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم. برای شروع یک بشقاب یا سینی بردارید. بستنی وانیلی را با اسکوپ شکل دهید به طوری که کاملا گرد شوند. سپس آن ها را با فاصله روی بشقاب یا سینی قرار دهید و به مدت حداقل سه ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کاملا منجمد شوند.
مرحله دوم
سپس دو فنجان کورن فلکس را داخل یک کیسه زیپ دار بریزید و زیپ آن را ببندید. با ضربه گوشتکوب یا مشت کورن فلکس را کمی خرد کنید. سپس آن را داخل یک بشقاب بریزید و نصف قاشق چای خوری پودر دارچین اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک ماهیتابه بردارید و دو قاشق غذاخوری کره پاستوریزه داخل آن بریزید. ماهیتابه را روی حرارت میانه قرار دهید تا کره ذوب شود. مخلوط کورن فلکس را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت سه دقیقه تفت دهید تا کورن فلکس ها سرخ شوند.
مرحله سوم
سپس در یک کاسه دیگر دو قاشق غذاخوری شکر را با نصف قاشق چای خوری پودر دارچین مخلوط کنید. بستنی را از فریزر خارج کنید و کنار بگذارید تا کمی از سرمای آن گرفته شود. کورن فلکس های سرخ شده را هم داخل یک سینی یا ظرف مسطح بریزید.
مرحله چهارم
هر اسکوپ بستنی را ابتدا داخل مخلوط شکر و دارچین بغلتانید تا کاملا از شکر پوشیده شود. سپس داخل مخلوط کورن فلکس سرخ شده بغلتانید تا تکه های کورن فلکس به بستنی بچسبد. برای سهولت این کار می توانید تکه های کورن فلکس را با فشار دست به اطراف بستنی بچسبانید. همین مراحل را برای اسکوپ های دیگر تکرار کنید. بستنی های آماده شده را داخل ظرف مورد نظر قرار دهید و روی آن را با اندازهی خامه و برش های میوه تزئین کنید. همچنین می توانید روی آن را اندازهی عسل، کارامل یا سس شکلاتی بریزید. نوش جان!
نکات طرز تهیه بستنی سرخ شده
- روش دیگری که برای تهیه بستنی سرخ شده وجود دارد بدین صورت است که پس از شکل دادن به بستنی ها و قرار دادن در فریزر، سفیده سه عدد تخم مرغ را به خوبی هم می زنید تا حالت فومی بگیرد. پس از این که بستنی ها منجمد شدند آن ها را ابتدا داخل مخلوط سفیده قرار داده و سپس داخل مخلوط کورن فلکس و دارچین می غلطانید. می توانید این کار را چند بار تکرار کنید. دوباره بستنی ها را به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار می دهید. سپس آن ها را داخل روغن داغ به مدت 10-15 ثانیه سرخ کنید تا طلایی شوند.
- قبل از غلطاندن بستنی در مخلوط کورن فلکس حتما مطمئن شوید که مخلوط کاملا خنک شده است.
- شما می توانید این دسر را با هر طعمی از بستنی که دوست دارید تهیه کنید.