عباس پور: با تصویب طرح مجلس عرضه خودرو در بورس خواهد بود ، دولت بازار خودرو را رها نموده است

به گزارش وبلاگ آبی اناری ها، عضو کمیسیون صنایع مجلس با بیان اینکه طبق طرح خودرویی مجلس بازار خودرو به یک ساماندهی خواهد رسید، گفت: نکته ای که در این طرح وجود دارد این است که ...

عباس پور: با تصویب طرح مجلس عرضه خودرو در بورس خواهد بود ، دولت بازار خودرو را رها نموده است

روح الله عباس پور عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با خبرنگار پارلمانی وبلاگ آبی اناری ها، گفت: اکنون نگرانی مردم در رابطه با خودرو به دو حالت بدل شده است اولین نگرانی برای قیمت آن است و دومین حالت که از قدیم هم وجود داشته است بحث کیفیت خودروهاست.

وی ادامه داد: متاسفانه قیمت خودرو در بازار تا به امروز توسط دولت کنترل نشده که همین امر باعث شده است مردم نسبت به آینده این بازار نگران شوند و به نوعی خرید خودرو برای بیشتر جامعه تبدیل به رویا گردد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون صنایع طرحی در رابطه با خودرو تدوین نموده است و این طرح در صحن علنی مجلس هم اعلام وصول شده است؛ اکنون درحال طی کردن راستا رسیدگی خود در کمیسیون ها و مجلس است.

عباس پور با بیان اینکه طبق این طرح بازار خودرو به یک ساماندهی خواهد رسید، گفت: نکته ای که در این طرح وجود دارد این است که عرضه خودرو فقط به وسیله بورس خواهد بود که به نوعی دست دلالان از این بازار کوتاه خواهد شد و خودرو با قیمت مناسب به دست مشتری واقعی خواهد رسید.

وی اضافه کرد:، اما در این رابطه بنده پیشنهاد هایی به کمیسیون و طراحان این طرح داده ام که باید عرضه خودرو در بورس موقتی باشد یعنی این اقدام فقط مخصوص این شرایط مالی کشور باشد و دوام آن می تواند مشکلاتی برای خودرو سازان و بازار این کالا ایجاد کند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در خاتمه با بیان اینکه مجلس به دولت در رابطه با بازار خودرو تذکراتی داده است، بیان داشت: مجلس شورای اسلامی پیگیر سر و سامان یافتن بازار خودرو است و همچنین از دستگاه قضایی کشور نیز درخواست داریم در این امر به مجلس و دولت یاری کند تا این بازار سر و سامان یابد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "عباس پور: با تصویب طرح مجلس عرضه خودرو در بورس خواهد بود ، دولت بازار خودرو را رها نموده است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عباس پور: با تصویب طرح مجلس عرضه خودرو در بورس خواهد بود ، دولت بازار خودرو را رها نموده است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید